Slide background
Slide background

Zingen op MS Koningsdam tijdens 8-daagse cruise naar Noorse Fjorden

Eerder lieten we je al weten dat het muzikaal genieten wordt met de Music Walk op het MS Koningsdam van Holland America Line. Nu gaat Choral Cruises als enige in Europa luxueuze achtdaagse cruise-projecten voor (koor)zangers verzorgen, waar bij iedere koorreis een thema of muziekstijl centraal staat. De eerste koorreis is van 12 juni tot en met 19 juni 2016 aan boord van het MS Koningsdam, in stijl van de beroemde James Bond film-tunes. De deelnemers van de koorreis studeren een intensief en uitdagend muzikaal programma in onder leiding van een dirigent, vocal coach en pianist.

“Het MS Koningsdam staat geheel in het teken van de muziek en deze choral cruise vormt de perfecte combinatie”, aldus Travel Counsellor Walter Colijn. Op verschillende tijdstippen wordt er met het hele koor aan een James Bond Medley gewerkt, om het programma aan het einde van de reis in één van de prachtige theaters aan boord voor publiek op te voeren.

Tijdens de cruise bezoek je de Noorse fjorden: het MS Koningsdam start in Amsterdam, waarna het schip koers zet naar Eidfjord, Alesund, Geiranger en Bergen.