Slide background
Slide background

Sportief

Tijdens een cruisevakantie kun je genieten van de ultieme luxe die een cruise biedt en er is een ongedwongen sfeer. Je kunt dus doen wat je zelf wilt. Zo kun je er ook voor kiezen om te sporten op een cruise. Op alle moderne cruiseschepen zijn sportfaciliteiten.

Fitness of Zumba
Fitnessruimtes zijn voorzien van moderne apparaten voor individueel gebruik of, als je wilt, onder professionele begeleiding. Begin de dag met ochtendgym of met een groepsles zumba, voor een positieve vibe.

Surfen op een cruiseschip?
De Flow Rider surf simulator is geschikt voor beginnende en gevorderde surfers. Je hebt geen surflessen nodig want tijdens  een-op-een-sessies met een instructeur leer je alle basistechnieken en wellicht wat leuke trucs.

Sporten aan wal
Cruise naar een privé eiland en neem deel aan sportieve activiteiten aan wal, zoals snorkelen, paraseilen of paardrijden over het strand. Schaats in de zon, bereik als eerste de top van de klimwand of speel een partijtje basketbal op het sportveld van het schip. Genoeg keuze om actief te blijven dus. Een beetje sporten kan nooit kwaad!

banner_sport