Slide background
Slide background

SPECIALE KORTINGSACTIE WINDSTAR CRUISES

Cruise-informatie.nl Haven Rotterdam
09-09-2013
SPECIALE KORTINGSACTIE WINDSTAR CRUISES

De luxe rederij Windstar Cruises, specialist in zeilcruises, houdt in seizoen 2014 een speciale kortingsactie. Met deze Sail & Stay-actie cruise je met z’n tweeën voor de prijs van één, en krijg je twee overnachtingen in één van de mooiste steden van Europa. De twee opeenvolgende hotelovernachtingen worden voor of na de cruise geboekt.

Met een veelzijdigheid aan mogelijkheden, is er voor ieder wat wils. Gasten die bijvoorbeeld hun cruise verlengen in de historische stad Rome, doen dit in het luxe Ambasciatori Palace Hotel. Dit hotel ligt aan de Via Veneto, één van de bekendste en meest centrale straten van Rome.

Wanneer je na een cruise tussen Casablanca en de Canarische eilanden nog even wilt bijkomen, dan doe je dit op het eiland Tenerife. Hotel Botanico ligt dichtbij een aantal stranden en beschikt over een oriëntaalse spa met heerlijke kuur-arrangementen.

Of je nu dus op zee of aan land zit, je ervaart altijd Windstar’s benadering van pretentieloze verwennerij, buitengewone bestemmingen en informele elegantie.