Slide background
Slide background

Single cruises

Solo cruisers
Cruisen is hot. En singles weten het! Eenpersoonstoeslagen of dure vakanties, omdat je de kosten niet kunt delen, zijn verleden tijd. Cruisen leent zich tegenwoordig makkelijk voor alleenreizenden. Denk aan de komst van eenpersoonshutten zonder extra toeslagen, speciaal voor singles. Een bekend vooroordeel over single of solo cruises kunnen we alvast wegnemen; niet iedereen is op zoek naar liefde. Reis jij bijvoorbeeld graag alleen en lijkt het je leuk om tijdens het reizen nieuwe mensen te ontmoeten? Dan zijn de solo cruises iets voor jou.

Geniet van de rust en vind eenvoudig gezelligheid, wanneer het jou uitkomt. Wel zo makkelijk. Wil je de kosten halveren? Deel dan je hut met een medepassagier van dezelfde sexe. Rederijen zoals Holland America Line bieden de mogelijkheid voor alleen reizenden om een kamer te delen. Dit is niet alleen goedkoper, maar vaak ook veel gezelliger. En is er geen medepassagier beschikbaar om de kamer mee te delen? Dan krijg je een dubbele kamer voor de prijs van één. Single vriendelijk cruisen noemen ze dat.

Iedere single weet hoe het voelt om alleen te lunchen of dineren. Alleen eten an sich is niks mee. Vervelend zijn vooral die medelevende blikken van omstanders. Voor solo cruisers is er daarom de mogelijkheid om aan te schuiven bij andere solo cruisers. Drink gezellig een biertje, leer mensen kennen en geniet van de lekkere keuken aan boord.

banner_single