Slide background
Slide background

Seabourn en topchef Thomas Keller starten samenwerking

Culinair genieten met Seabourn

Michelin-sterrenkok Thomas Keller zal dit jaar zijn kennis van de Franse en Amerikaanse keuken delen met Seabourn. Dat Keller een culinair genie is, blijkt wel uit het gegeven dat hij mede- verantwoordelijk is voor twee 3-sterrenrestaurants en één 1-ster restaurant.

Een divers aanbod aan gerechten zal vanaf komend najaar aan boord van de schepen van Seabourn geserveerd worden. Deze culinaire creaties zorgen voor een ongeevenaarde diner-ervaring aan boord van de Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest.

Daarnaast werkt Seabourn samen met de Amerikaanse topchef aan de introductie van een nieuw specialiteitenrestaurant op de Seabourn Quest. In het voorjaar van 2016 zal dit restaurant worden onthuld. Uiteindelijk komt dit restaurant op alle schepen van de vloot, evenals op de twee nieuwe schepen – de Seabourn Encore (in 2016) en de Seabourn Oviation (in 2018).