Slide background
Slide background

Party/club

Party cruises
Vroeger waren cruises vooral geschikt voor gepensioneerden en gezinnen. Inmiddels neemt het aantal jong volwassenen gigantisch toe. Sterker nog, generatie X is de snelst groeiende doelgroep voor de cruisemarkt.In Amerika worden de meest legendarische feesten worden gegeven aan boord van cruiseschepen. Wie kent de beruchte summerbreaks in Cancun niet? Kleine bootjes tot grote schepen leggen massaal aan in het Mexicaanse stadje. Feesten kan er tot vroeg in de morgen! Aan boord van een cruiseschip ervaart de feestganger direct meerdere voordelen. Elke avond een andere kroeg of discotheek? Dat kan, want je bezoekt tijdens een cruisevakantie vaak verschillende steden. Sluitingstijden of geluidsoverlast? Dat zijn begrippen die onbekend zijn aan boord van een cruiseschip. Hou je van een drankje tijdens het stappen? Dan heb je geluk, want de BOB kennen ze aan boord ook niet.

Feest!
Hapjes en drankjes zijn er aan boord in overvloed. Overdag geniet je van een heerlijke cocktail tot het moment waarop de zon langzaam achter de horizon verdwijnt. ’s Avonds barst het feest los en zorgen de beste DJ’s voor een onvergetelijke avond. De vibe aan boord van een cruiseschip is op z’n minst bijzonder. Iedereen is op vakantie en dat merk je. Men is met maar één ding bezig en dat is feest vieren!

Themafeesten
Er zijn veel verschillende themafeesten aan boord van een cruiseschip. Wat dacht je van een Love Boat thema met muziek uit de jaren tachtig? Of hard-rock cruise? Het kan allemaal. Een van onze favorieten is de Groove cruise, een party cruise die begint in Miami en eindigt in de Bahama’s. Dance, dance, otherwise we’re lost!

banner_party