Slide background
Slide background

Ontdek de fascinerende onderwaterwereld van Thailand en Vietnam

Hapag Lloyd’s imposante cruiseschip Europa 2 maakt vanaf januari 2014 een unieke cruise rond Zuidoost Azië. Stops zijn er in Thailand en Vietnam, welke te boek staan als de twee mooiste duikbestemmingen van het continent.
Dankzij verschillende duikexcursies op open zee ontdekken passagiers de werkelijk unieke onderwaterwereld van Zuidoost Azië.

Een geldig duikersbrevet is uiteraard een voorwaarde om hieraan mee te doen. De duikexcursies worden begeleid door experts van gecertificeerde duikscholen en kunnen aan boord worden geboekt.

Naast het duiken op open zee hebben gasten ook nog de keuze uit een tal van andere excursies. Op het Thaise eiland Phuket zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om te kanoën, raften en paardrijden. Cultuursnuivers hebben daarnaast de keuze uit een kookworkshop in een lokaal restaurant of een Segway-tour door het Filippijnse Manilla. Tenslotte is er ook nog een speciaal programma voor kinderen in de leeftijd tussen de 4 en 15 jaar oud. Hoogtepunten in dit programma zijn de tochtjes met de zodiac-boten en het snorkelen in het kraakheldere water nabij het Chinese eiland Hainan.

Meer informatie op de website van Hapag Lloyd.