Slide background
Slide background

Niet te ver

Cruises in Europa
Van alle Europese cruisereizigers blijft 80% liever in Europa. De meest populaire cruisebestemming is de Middellandse Zee. Noord-Europese bestemmingen zijn verrassende nieuwkomers. In 2012 bezochten 1.33 miljoen cruiseliefhebbers Noord-Europa.Voor een geslaagde cruisevakantie hoef je niet naar de andere kant van de wereld. Europese kusten zijn divers en gewild. Van uitgestrekte boulevards in Italië tot aan pittoreske havensteden in Noorwegen. Europa heeft veel te bieden.

Riviercruises
De bekende rivier de Donau brengt jaarlijks vele cruisepassagiers langs populaire steden zoals Boedapest, Belgrado, Wenen en zelfs Bratislava.De meeste cruises langs de rivier de Rijn beginnen in Arnhem en brengen je naar steden zoals Düsseldorf, Bonn en Keulen.

Middellandse Zee cruises
Wil je zon en een blauwe zee? Kijk dan eens naar het aanbod van cruises in Griekenland, Kroatië, Italië of Spanje.  Zo zijn er cruises waarbij je eerst cultuur kunt gaan snuiven in de hoofdstad van Spanje, Barcelona. Vervolgens brengt een cruiseschip je, met alle gemakken van dien, eenvoudig naar het romantische Venetië.

Cruisen door Europa heeft meerdere voordelen. Zo zijn Europese cruises vaak goedkoper en hou je veel meer tijd over om te genieten. Begint jouw cruise bijvoorbeeld in Arnhem? Dan begint je vakantie de eerste dag al!

banner_europa