Slide background
Slide background

Natuur

Reis langs de mooiste natuurgebieden
Een cruiseschip vaart langs plekken waar je met de auto niet kunt komen. Denk aan de afgelegen landschappen van Antartica. Of aan onbewoonde eilanden in Thailand. Laat je verrassen door de mogelijkheden van een cruiseschip. Span de zeilen en vaar uit. Ontdek de schoonheid van de natuur en ervaar de wereld. Laat je verrassen.Voel het ritme van golven die onafgebroken breken op de kustlijn van de Caribbean. Drink een slaapmutsje onder de donkerblauwe sterrenhemel van Noorwegen. Even uitwaaien? Ga naar buiten, voel de frisse zeewind en ervaar de natuur vanaf een cruiseschip.

Aan boord van een cruiseschip bewonder je ‘s werelds mooiste panorama’s. Denk aan uitgestrekte zandvlaktes in Egypte of aan de authentieke Griekse dorpjes.

De onderwaterwereld hoeft niet aan je voorbij te gaan. Steeds vaker is het mogelijk om bij zowel kleinere als grotere cruiseschepen van boord te gaan. Je kunt snorkelen, duiken en zelfs kanoen in de omgeving. Of dobbert gewoon op je luchtbedje door het heldere blauwe water van de Caribische zee.