Slide background
Slide background

MSC Cruises lanceert virtuele cruise-ervaring

MSC Cruises heeft samen met Samsung een innovatieve tool ontwikkeld die volledig meeslepende virtual reality tours van de schepen van MSC Cruises biedt. Deze technologie is bedoeld als verkoopmiddel voor het aanbod van de cruise rederij. De tool is een voorbeeld van MSC Cruises dubbele focus op technologische innovatie en partnerschappen met eersteklas merken. Neem alvast een kijkje aan boord van de schepen van de Fantasia, Musica en Lirica klasse!

Op basis van de Samsung’s Gear VR koptelefoons en een speciaal gebouwde software applicatie, worden potentiële cruisereizigers door vele hoogtepunten van een MSC Cruises ervaring meegenomen – voordat zij voet aan boord zetten. Aan de hand van een 360° zintuiglijke technologie worden je zintuigen geprikkeld en zie je de 6 kerngebieden van het schip. Loop door de hutten, voorbij de zwembaden, en ruik de aroma’s van de gerechten van het restaurant. Ook een optie: stop bij het theater en bekijk een show.

De lancering van deze virtual reality tour vindt vandaag, vrijdag 1 mei 2015, plaats. Hiermee stelt MSC Cruises de nieuwe, innovatieve technologie beschikbaar voor Europese top reisbureaupartners. Bezoekers van Expo 2015 maken voor het eerst kennis met deze oogverblindende, realistische ervaring. Expo 2015 is een universele wereldtentoonstelling en vindt plaats van 1 mei tot en met 31 oktober 2015 in Milaan.