Slide background
Slide background

Mini Cruise Engeland

SHOP ‘TILL YOU DROP
MINI CRUISE ENGELAND
Een drie daagse cruise naar Engeland doe je met de ferry vanuit Nederland. Namelijk van Hoek naar Holland naar Harwich. Met deze mini cruise kun je tijdens de overtocht shoppen tegen scherpe prijzen. Vindt een leuk cadeau voor jezelf of voor je vrienden! Stena line biedt deze ideale korte cruise aan waarbij je ‘ s nachts naar Engeland vertrekt en pas weer op het einde van de dag terug gaat naar Nederland.
Aan boord kan er betaald worden met ponden en euro’s.
Wil je tijdens deze goedkope cruise de wereldstad Londen bezoeken? Boek een combinatie ticket ferry/trein en bezoek Londen voor een dag.
De stapelbedden in de Stena line hebben een veiligheidsstang ter voorkoming van vallen. Er is in het restaurant een magnetron aanwezig voor het bereiden van babyvoeding. Het restaurant heeft ook een kindermenu voor de kids en er zijn kinderstoelen beschikbaar. Er is een kinder en tienerspeelhoek aanwezig met onder andere een tv en andere interactieve en leerzame spelletjes. Tijdens vakanties en gedurende de weekenden is er ook kinderentertainment.
icoon_vrouw Tijdens de overtocht kun je lekker lezen in de Magazine lounge, gratis gebruik maken van draadloos internet, een filmpje kijken in de bioscoop, werken in de stilte ruimte, ontspannen in een massage stoel zodat je vol van energie kunt shoppen in Londen!!
icoon_man Bezoek alleen of samen met wat vrienden een voetbalwedstrijd in Londen! Londen is gelijk aan Mekka voor de voetbalfan. Londen telt op dit moment zelfs 14 professionele voetbalclubs!
BOEK DEZE CRUISE


banner_shoppen