Slide background
Slide background

Met de MSC Lirica naar de wondere wereld van duizend en één nacht

Gedurende het winterseizoen 2013/2014 keert MSC Cruises terug naar de Perzische Golf. Op 5 november 2013 vaart de MSC Lirica vanaf het Italiaanse Genua uit richting Dubai. Na een aantal stops in Italië, Malta, Griekenland, Egypte en Oman, meert het schip uiteindelijk op 22 november aan in de Verenigde Arabische Emiraten.

Vanuit de tijdelijke thuishaven Dubai  zullen er tussen 23 november 2013 en 29 maart 2014 wekelijks cruises vertrekken. De achtdaagse cruise zal stoppen in Abu Dhabi, Khor al Fakkan (beide in de Verenigde Arabische Emiraten), Muscat en Khasab (beide in Oman). De overnachting in Dubai laat passagiers het unieke nachtleven van deze bruisende woestijnoase ontdekken. Volgens Pierfrancesco Vago, bestuursvoorzitter van MSC Cruises, heeft deze bijzondere regio een hoge potentie als innovatieve en begeerde cruisebestemming.

Voor deze cruise rondom de Emiraten is er een speciaal excursie-programma samengesteld. Tijdens deze excursies verkennen passagiers de magie en mysterie van deze wondere wereld van duizend en één nacht.