Slide background
Slide background

Events

Vakantiebeurs cruise 2014

Cruise-informatie.nl op Vakantiebeurs 2014

Vakantie is een ontdekkingsreis en daarom is de Vakantiebeurs vernieuwd. Naast de vele bestemmingen en aanbieders van cruisereizen staat Cruise-informatie.nl nu ook op de vakantiebeurs. Cruise-informatie.nl heeft een eigen stand in Hal 7, standnummer C.108. Een dagkaartje kost aan de kassa €15,50. Via cruise-informatie.nl kost een kaartje €11,50. Wil jij gebruik maken van deze aanbieding, klik dan op deze link en meld je aan!

De Vakantiebeurs is ook een leuk dagje uit. Naast informatie doe je op de Vakantiebeurs heel veel inspiratie op, maar vind je op de beursvloer ook heel veel aanbiedingen die exclusief tijdens de Vakantiebeurs gelden.

Vernieuwd concept Vakantiebeurs – Ontdek jouw wereld

Op de vernieuwde Vakantiebeurs vind je alles voor je vakantie. In zes themawerelden doe je inspiratie op, profiteer je van leuke beursaanbiedingen en vind je info over bestemmingen overal ter wereld. Is jouw ideale vakantie een cruise of zeilvakantie? Kom dan langs bij VAAR. Je vindt hier:

· cruise- en zeilbestemmingen
· info over mooie routes
· culinaire wereldhappen
· en heel veel aanbiedingen

Cruise experts geven je de echte info

Op de Vakantiebeurs staan honderden reisleiders en locals die je kunnen helpen bij het bepalen van de juiste cruisevakantie. Ben jij nog nooit op een cruise geweest, maar heb je daar wel oren naar? Ook dan is de Vakantiebeurs een must-visit. Je praat 1-op-1 met cruisemaatschappijen, dus je hebt alle tijd om hen uit te horen. En zij geven je maar wat graag leuke tips van wat je echt moet zien. En tips die je niet in reisgidsen of op internet vindt. Zo krijg je meteen een echte indruk van wat je kunt verwachten als je eenmaal vakantie hebt.

Informatie, Inspiratie en Aanbiedingen

De Vakantiebeurs wordt in 2014 gehouden van woensdag 15 t/m zondag 19 januari. Koop nu je toegangskaarten via Cruise-informatie.nl en ontvang maar liefst 4 euro korting* op de aankoopprijs. Mis het niet!

* Aanbieding geldig tot 13 januari 2014 en maximaal twee tickets per transactie.

Cruise-informatie.nl op Vakantiebeurs 2014