Slide background
Slide background

Entertainment

Entertainment aan boord
Denk jij bij entertainment aan boord van een cruiseschip direct aan bingoavonden en karaokeshows? Laat je dan verrassen, want entertainment aan boord heeft een revolutie ondergaan.

Vervelen is geen optie
Aan boord van een cruiseschip hoef je je nooit te vervelen. Voor iedereen is er wat te doen. Voor jong en oud. De grootste cruiseschepen zijn uitgerust met bioscopen, casino’s, theaters en wellnessfaciliteiten en zwembaden.

Kindvriendelijke cruises
Kindvriendelijke cruises bieden vaak een spectaculair programma met entertainment aan, van waterspellen in het zwembad tot aan theatervoorstellingen van Disney met o.a. Goofy en Pluto.

Entertainment aan boord
Wil je toch iets meer? Dan vind je elke dag uitgaan in een andere stad misschien leuker. Met de traditionele manier van reizen zou dat best wel een gedoe zijn. Wachten op airports, je vlucht missen, allemaal niet nodig: op een cruise verplaats je je eigenlijk zonder dat je het merkt. Dagelijks verschijnen er nieuwe steden als vanzelf voor je ‘hoteldeur’. Vergeet die lange autoritten en je spullen steeds moeten in-en uitpakken. In Italië bezoek je een voetbalwedstrijd en een paar dagen later ben je in Griekenland om te kijken naar een Griekse operavoorstelling.

banner_entertainment