Slide background
Slide background

Eilandhoppen

Bezoek meerdere eilanden
Indonesië heeft meer dan 17.000 eilanden. Finland meer dan 20.000. De Caribische zee heeft bounty eilanden met spierwitte zandstranden en de Malediven heeft tropische eilanden, omringd met kleurrijke koralen . De wereld ligt vol met idyllische eilanden.  De meeste eilanden zijn alleen bereikbaar per boot. Wil je eilandhoppen? Ga op cruisevakantie!

In de voetsporen van Colombus.
Het ene eiland is het andere niet. Treed in het voetspoor van de ontdekkingsreizigers en ontdek nieuwe eilanden. Kleine cruiseschepen brengen avonturiers op de meest onbewoonbare plekken van de poolcirkel.  Uitchecken en inchecken zijn overbodig.  Terwijl je slaapt vaar je ongemerkt naar het volgende eiland. ’s Ochtends wordt je uitgerust wakker, met alle gemakken van dien.

Take it easy
Ontdek de schoonheid van bijvoorbeeld de Kroatische kust vanaf een boot. Vaar langs Split, Pula, Dubrovnik en laat je tenen het magische strand van Bol voelen. Een land ontdekken doe je vanaf het water. Vergeet de snelweg, tolroutes en smakeloze happen van de benzinestations. Ruik de frisse wind, geniet van de zon en proef de verse ingrediënten aan boord van een cruiseschip.
Eilandhoppen
In een korte tijd, zo veel mogelijk eilanden ontdekken. Dat is eilandhoppen. De nieuwste trend in cruiseland komt uit Nederland. Steeds vaker nemen passagiers hun eigen fiets mee aan boord. Ligt de boot stil in de buurt van een leuke stad? Pak dan de fiets en ga zelfstandig het eiland verkennen. Ideaal voor mensen die graag hun eigen gang gaan op vakantie.

banner_eilandhoppen