Slide background
Slide background

Cruise naar Barcelona

SHOP ‘TILL YOU DROP
CRUISE NAAR BARCELONA
Een korte cruise naar een stad waar je per definitie verliefd op wordt! Een stad bekend om zijn passie, kunst, vrijheid en cultuur! Een cruise naar Barcelona geeft je de kans om te winkelen in de Boqueria markt aan Las Ramblas, cultuur te snuiven bij de Sagrada Familia of tapas te proeven in Barrio Gótico. In Barrio Gotico barst het ook van de antiek winkeltjes terwijl op de Passeig de Gracia de grote chique merken gevestigd zijn. Voor de voetballiefhebbers; bezoek het FC Barcelona stadion! Waar je ook terecht komt in Barcelona, overal vindt je oneindig veel shopmogelijkheden. Souvenirs of antiek, chique merken of vintage, Barcelona biedt oneindig veel winkels. Cruise travel biedt diverse goedkope cruises naar deze stad gecombineerd met Middellandse Zee bestemmingen.
Euro’s!
Soms begint een middellandse zee cruise van cruisetravel.nl in Barcelona, het vliegveld ligt ongeveer op 15 km van de stad en verder heeft de stad een uitgebreid netwerk van bus-, metro- en treinverbindingen
Er zijn faciliteiten voor kinderen aanwezig op de schepen
icoon_vrouw De meeste winkelcentra zijn open van 10u tot 21u of later!! Barcelona heeft talloze winkelcentra en outlets, eigenzinnige wijkboetiekjes, rommelmarkten en designer winkels.
icoon_man Voor de jacht op skaterbroeken tot zakenpakken, in Barcelona zul je zeker slagen. De stad heeft betaalbare winkels als Pull & Bear en Zara. Sportieve kleding vindt je bij de Adidas Originals Store. Vintage vindt je bij Produit National Bruit en s treetwear mode vindt je bij Red Market.
BOEK DEZE CRUISE


banner_shoppen