Slide background
Slide background

Bezoek het prachtige Acapulco tijdens een cruise

Het team van cruise-informatie.nl heeft een bezoek gebracht aan de haven van Acapulco, Mexico. Wat een prachtige cruisebestemming! Van 16-19 maart 2015 heeft Acapulco deelgenomen aan de 31ste editie van de Cruise Shipping Miami, één van de belangrijkste internationale evenementen van de cruisebranche, met als doel meer bezoekers naar deze Mexicaanse badplaats te trekken.

Bruisend Acapulco
Acapulco staat bekend om haar kilometerslange, gouden zandstranden en het bruisende uitgaansleven. Maar er is nog veel meer te beleven! Een waar spektakel wordt dagelijks verzorgd door klifduikers, die bij de rotsen van La Quebrada van immens hoge rotsen afduiken. Cruisereizigers met kinderen kunnen het El Rollo Acapulco waterpretpark niet overslaan. Dit waterpretpark heeft watervallen, een golfslagbad, een zwembad met enorme glijbanen en een dolfinarium met dolfijnen- en zeehondenshows. Neem een duik tussen de dolfijnen of overwin je hoogtevrees met bungeejumpen of ballonvaren. Een andere optie is een boottocht door het ongerepte mangrove landschap van de Laguna de Coyuca. Hier vind je vele prachtige watervogels en vissen. Geschiedenisliefhebbers bezoeken het Museo Historico de Acapulco, dat gevestigd is in een fort uit 1616.

Diversiteit aan cruises
Ruim 40 cruises van de rederijen Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises, Phoenix Cruises, Silversea Cruises en Regent Seven Seas Cruises meren aan in Acapulco. Maak bijvoorbeeld een 12daagse cruise langs de Mexicaanse Rivièra met Norwegian Cruises of doe in 17 dagen het Panamakanaal aan met Oceania Cruises.