Slide background
Slide background

Avontuurlijke cruises

Zoek het avontuur
Wil jij plekken ontdekken, waar je met de auto niet kunt komen? Wil jij naar de ongerepte natuur van Alaska of de onbekende kust van Noorwegen? Dan zijn avontuurlijke cruises echt iets voor jou.

Avontuurlijke cruises
Avontuurlijke cruises bestaan in verschillende vormen. Van kleinschalige cruises met een viermaster tot aan lange tochten over de Atlantische Oceaan. In een cruiseschip van formaat, met alle gemakken van dien. Ga je voor een avontuur aan boord of trek je er op uit om walvissen te spotten?

Ongerepte natuur
Alle avontuurlijke cruises hebben één ding gemeen; de liefde voor de ongerepte natuur. Bewonder immense ijsbergen in Groenland of ga de strijd aan met de ruige kust van Canada. Treed in de voetsporen van ontdekkingsreiziger Abel Tasman of laat je overweldigen door indrukwekkende fjorden en gletsjers in Patagonië.

Ontdek de wereld
Avontuurlijke cruises en expeditiecruises gaan naar de meest bijzondere bestemmingen ter wereld. Van idyllische Galapogos-eilanden tot ruig Antartica. Spot pinguïns op het zuidelijk halfrond spring in Indonesië van de boot en snorkel tussen honderden oranje clownsvissen in Indonesië.

banner_avontuur